Roate de cartofi la cuptor – 200gr.
MIC DEJUN 1
Doua ochiuri, kaiser, castravete murat, o cafea espresso sau un suc de portocale
MIC DEJUN 2
Omleta cu telemea si fasole, castravetele murat, o cafea espresso sau un suc de portocale
MIC DEJUN 3
Doua ochiuri, cartofi pai, telemea, castravete murat,o cafea espresoo sau un suc de portocale
MIC DEJUN 4
Doua ochiuri, kaiser, rosii cherry, o cafea espresso sau un suc de portoclae
MIC DEJUN 5
Doua ochiuri, carnati de curcan, fasole, castravete murat, o cafea mespresso sau un suc de portocale
PAPARĂ ARDELENEASCĂ CU CÂRNAȚI
B-C – 250gr.
OMLETĂ CU ȘUNCĂ ȘI CIUPERCI
B-C – 200gr.
OMLETĂ CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
B-C – 200gr.
OMLETA CASEI
mozzarella, ardei roșii, șuncă, ciuperci, ceapă – B-C – 270gr.
OUĂ BENEDICT
Chiflă trecută prin cuptor cu șuncă și mozzarella, ou poșat, sos Olandez – B-C – 300gr.
OUĂ OCHIURI
B – 2 bucăți
OCHIURI CU SPANAC
B-A – 100/200gr.
CAȘCAVAL PANE
A-C – 230gr.
BRUSCHETE AL FORNNO
Bruschetta della casa acoperită abundent cu brânză mozzarella și trecută prin cuptor – C – 280gr.
BRUSCHETE CON TONNO E SALSA VERDE
Pâine trecută prin cuptor cu amestec de ou, pătrunjel, ardei roșu, ulei, măslinegarnisite cu ton – H-B – 300gr.
BRUSCHETE DELLA CASA
Pâine trecută prin cuptor, pate de măsline, roșii ducli zemoase, un parfumat ulei de măsline cu usturoi și puțin busuioc – 250gr.
PIATTO DI FORMAGGI
Un generos platou cu branza mozzarella proaspata, branza nrie, aschii de parmezan, gorgonzola, aceoperite de fructe si miez de nuca – C-E – 390gr.
CROSTINI AL PROSCIUTO
Pâine trecută prin cuptor cu sos de tomate și brânză mozzarella, adăugând peste felii apetisante de prosciutto de Parma – C – 260gr.
CROSTINI QUATTRO FORMAGGI
Un amestec inedit din brânză mozzarella, brie, parmezan și gorgonzola, presărate cu oregano și trecute prin cuptor – C – 360gr.
CROSTINI AL PROSCIUTO COTTO
Pâine trecută prin cuptor, pate de măsline, roșii dulci zemoase, un parfumat ulei de măslinecu suturoi și puțin busuioc – C – 250gr.
FASOLE FĂCĂLUITĂ CU CĂRNAȚI DE CASĂ
250/200gr.
PĂTURI CU BRÂNZĂ
mămăligă + brânză de burduf + slănină jumări – C – 200/150/100gr.
Fasole făcăluită cu
cârnăciori Verona
250/200gr.
GUSTARE CA LA MAMA
Chifteluțe, ciolan dezosat, cârnați, jumări, slănină, brânză burduf, salată de vinete, roșii, ceapă, măsline – C – 1350gr.
VINETE CU CEAPĂ
Cu ceapă – B – 200gr.
VINETE CU MAIONEZA SI CEAPA
Cu maioneză și ceapă – B – 200gr.
CIORBĂ DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
F – 400/80/150gr.
CIORBĂ ȚĂRĂNEASCĂ CU CARNE DE VITĂ SAU PORC
F – 400/80gr.
CIORBĂ TRADITIONALA DE LEGUME
F – 400gr.
CIORBĂ DE PUI A LA GREC
B-C-F – 400/80gr.
CIORBĂ DE BURTĂ
B-C – 400/100gr.
CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ
B-C – 400/100gr.
CIORBĂ DE SALATE
cu mămăliguță cu brânză – B-C – 400/250gr.
STORCEAC DE STURION
Ciorbă Lipovenească cu carne de sturion – 400/80gr.
PIEPT DE PUI BOLOGNESE
Piept de pui prăjit în ou și pesmet, învelit cu sos Bolognese apoi acoperit din belșug cu brânză mozzarella și trecut prin cuptor – B-C-G – 200/100gr.
PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI
Piept de pui la grătar cu sos de ciuperci aromat cu rozmarin și cremă de smântnă – C-G – 260/150gr.
PIEP DE PUI MILANEZ
Piept de pui orajit în ou și pesmet – C-G – 250gr.
CÂRNĂCIORI DE CURCAN VERONA
250gr.
POLLO RIPIENO DI MOZZARELLA IN CROSTA DI MAIS
piept de pui umpult cu brânză mozzarella în crustă crocantă de fulgi de porumb – B-C-G – 350gr.
PIEP DE PUI LA GRĂTAR
200gr.
GUJOANE DE PUI
Fâșii din piept de pui în fulgi de porumb – B-G – 200gr.
MUȘCHIULET DE PORC CU SOS DE PIPER VERDE
Mușchiuleț de porc servit pe pat de sos de piper verde acompaniat de legume – 200/100/200gr.
CEAFA DE PORC LA GRATAR CU SLANINĂ PRAJITĂ
200/50gr.
CIOLAN AFUMAT LA CUPTOR
800-1200gr.
COASTE AFUMATE
(la cuptor) cu sos BBQ – 600-700/50gr.
SCĂRIȚĂ DE PORC AFUMATĂ LA GRĂTAR
Servită cu sos BBQ și murături – 600-700/50gr.
CÂRNAȚI DE CASĂ DIN PORC ȘI VITĂ
(Produs de casa Verona, porc-vită) – 250 gr.
FILE DE SALAU IN CRUSTA
Cu seminte de floarea soarelui si cu sos de usturoi – A-G-H – 230 gr./30gr.
STURION LA GRĂTAR
A-H – 250gr.
PASTRAV LA GRĂTAR IN CRUSTA DE MALAI
A-G-H – 300gr./350gr.
FILE DE SALAU LA GRĂTAR
Cu sos de unt si capere – A-C – 220gr./100gr.
PASTRAV LA GRĂTAR
A-H -250gr./300gr.
TIGAIE PICANTĂ
Piept de pui, cotlet de porc, ceafă, asezonate cu amestec de legume picante și garnitură de orez – 350/200gr.
TOCHITURA MOLDOVENEASCĂ
Pulpă de porc, cârnați de casă, slănină prajită, servită cu mămăligă și brânză de burduf cu ou ochi – 430/100/40gr.
MUȘCHIULEȚ CIOBĂNESC PE PIATRĂ ÎNCINSĂ
Mușchiuleț de vițel pe piatră încinsă, servit cu roate de cartofi la cuptor cu brânză de burduf și salată de varză – 200/200/80/200gr.
PLATOU VERONA 6-8 PERSOANE
Ceafă de porc băițuită la grătar, pui la grătar, cârnați de casă afumați, copănele, chifteluțe, ciolan dezosat afumat, costiță la cuptor, cotlet, șnițel de pui, cartofi prăjiți, ciuperci la grătar, varză murată, sau murături asortate – B-C-G-I – 4000/600/400gr.
PLATOU MARELE PORC 2-4 PERSOANE
Ceafă la grătar, cotlet la grătar, cârnați de casă, coastă afumată rumenită împreună cu delicioșii cartofi țărănești, apetisantul orez cu legume, varză călită, toate servite cu murături asortate – 2100gr.
Roate de cartofi la cuptor – 200gr.
Roate de cartofi la cuptor cu branza – 200gr./100gr. C
Cartofi prajiti – 200gr. A
Cartofi piure – 250gr. C
Vară călită – 200gr. C
Cartofi aurii – 200gr.
Orez cu legume – 200gr.
Orez alb – 200gr.
Legume trase la tigaie – 200gr.
Spanac cu smântână – 200gr – A-B-C
Salata de varza proaspata cu rosii – 200gr.
Salata de varza murata – 200gr.
Salata de muraturi asortata – 200gr.
Salata de ceapa rosie – 150gr.
Salata de rosii – 300gr.
Salata de castraveti – 200gr.
Salata mixta – 340gr.
iceberg, rosii, castraveti, ceapa
Sos barbeque -C-G- 50gr.
Sos dulce acrișor picant – 50gr.
Sos maioneză picantă – B – 50gr.
Sos de ciuperci cu smântână – C-G – 150gr.
Sos de usturoi (cu smântână) – C – 100gr.
Sos gorgonzola – C-G – 100gr.
Smântână – C –
Mujdei – 50gr.
Sos Caesar – B-C-J –
Dresing VERONA (muștar franțuzesc și miere) – J – 100gr.
Pâine – porție
Parmezan/Mozzarella – C – 50gr.
Gorgonzola – 50gr.
Cașcaval / Brânză de burduf – C – 50gr.
Măsline – 50gr.
Kaiser / șuncă / salam – 50gr
Porumb – 50gr.
Ciuperci – 50gr.
Prosciutto – 50gr.
Porumb – 50gr.
Ketchup – 50gr.
INSALATA DI CAESAR
Salată iceberg, piept de pui, parmezan, mozzarella, roșii cherry, ou, dressing Caesar și foccacia cu oregano – B-C-G – 450/100gr.
INSALATA VERONA
Bacon tras la tigaie, gorgonzola și roșii proaspete, puse generos peste frunze de salată iceberg, tăvălite prin dressing balscamic cald și învelite în ou fiert ras și fulgi de parmezan, acompaniate delicios cu foccacia cu oregano – B-G-H – 450/100gr.
PENNE AL FORNO
Desceriți între straturile de paste penne, gusturile autentice de cremă de smântână și sos de roșii cu bucați fine de bacon, piept de pui, solzi de ceapă, fâșii de ardei, ciuperci proaspete, ou acoperite cu brânză mozzarella și date la cuptor – B-C-G – 400gr.
PENNE AL POLLO FUNGHI
Paste penne cu bucățele de piept de pui gătite în sos alb de smântână cu parmezan, însoțite de ceapă, ciuperci crude cu oregano și puțin usturoi – B-G – 400gr.
PENNE QUATRO FORMAGI
Paste penne cu amestec generos de brânză mozzarella, brie, parmezan, grogonzola, garnisiste cu cremă de smântână și băgate la cuptor – B-C-G – 400gr.
PENNE FIORENTINE
Paste penne cu spanac, miez de nucă, ciuperci proaspete, amestecate cu îndemânare în crema de smântână, parmezan și gorgonzola, trecute prin cuptor – A-B-C-E – 400gr.
PASTE BOLOGNESE
Pate spaghetti cu sos bolognese, rețetă proprie, amestec de carne de vită și porc, îmbogățit cu sos de roșii, solzișori de ceapă și parmezan – C-G – 400gr.
TAGLIATELLE CARBONARA
Paste tagliatelle cu bucățele de bacon amestecate bine în cremă de smântână și sos parmezan – C-G – 400gr.
PLACINTĂ CU CIUPERCI ȘI BRÂNZĂ DE BURDUF
din aluat de casă umplut cu ciuperci, ceapă trasă la tigaie și brânză de burduf – B-G – 500gr.
PLACINTĂ CU BRÂNZĂ ȘI MĂRAR
din aluat de casă umplut cu brânză de burduf și mărar – B-G – 450gr.
PLĂCINTĂ CU VARZĂ
din aluat de casă umplut cu varză călită – B-G – 500gr.
PLĂCINTĂ CU CÂRNĂCIORI DE BERE
din aluat de casă umplut cu cârnăciori de bere, brânză de burduf și slănină prajită – B-G – 500gr.
PLĂCINTĂ CU KAISER
din aluat de casă umplut cu Kaiser și brânză de burduf – B-G – 450gr.
PLĂCINTĂ CU branzeturi
din aluat de casă umplut cu branza mozzarella, brie, parmezan si gorgonzola – B-G – 450gr.
PAPANAȘI CU DULCEAȚĂ ȘI SMÂNTÂNĂ
B-C-G – 250/50/50gr.
CREMEȘ (LA CUPĂ)
B – 200gr.
CLATITE CU ÎNGHEȚATĂ
C-G – 250gr.
CREMĂ DE ZAHÂR ARS
B-C – 200gr.
TIRAMISU (LA CUPĂ)
B-C – 250gr.