Meniu

Mic dejun

Antreuri

Gustări calde / Gustări

Ciorbe

Preparate din carne de pui

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vită / pește

Specialitățiile casei

Insalate

Paste

Plăcinte

Desert

Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe alimentare - Regulament UE 1169/2011
A. PRODUS CONGELAT
B. OUĂ ȘI PRODUSE DERIVATE
C. LAPTE ȘI PRODUSE DERIVATE (INCLUDE LACTOZĂ)
D. ARAHIDE ȘI PRODUSE DERIVATE
E. FRUCTE CU COAJĂ LEMNOASĂ (NUCI, FISTIC, MIGDALE, ALUNE P.)
F. ȚELINĂ ȘI PRODUSE DERIVATE
G. CEREALE CARE CONȚIN GLUTEN: GRÂU, SECARĂ, ORZ, OVĂZ, GRÂU DUR
H. PEȘTE ȘI PRODUSE DERIVATE
I. SEMINȚE DE SUSAN ȘI PRODUSE DERIVATE
J. MUȘTAR ȘI PRODUSE DERIVATE
K. CRUSTACEE ȘI PRODUSE DERIVATE
L. SOIA ȘI PRODUSE DERIVATE
M. DIOXID DE SULF ȘI SULFIȚI ÎN CONCENTRAȚIE MAI MARE DE 10%/KG
N. LUPIN ȘI PRODUSE DERIVATE
O. MOLUȘTE ȘI PRODUSE DERIVATE
Unitatea noastră folosește și frișcă și smântână vegetală, iar brânza folosită în paste și salate este brânză italiană.
VĂ DORIM POFTĂ BUNĂ
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Politica Cookies